werkwijze

het pad

Het traject van persoonlijke groei start met bewustzijn. Dat betekent dat je je eigen gedrag, emoties en behoeften gaat onderzoeken. Je gaat patronen en triggers herkennen en erkennen dat bepaald gedrag en gevoel bij jou hoort. Een belangrijke stap om jouw weg van ontwikkeling te vervolgen, is zonder oordeel naar jezelf durven kijken; accepteren dat het is zoals het is. Dat is niet altijd makkelijk.

Photo by Lili Popper on Unsplash

Als coach ben ik er om jou te helpen jouw eigen pad te vinden en doorlopen. Dat doe ik door jou te spiegelen, prikkelende vragen te stellen, je uit te dagen en je aan te moedigen.

AANPAK

Bij het coachen ga ik uit van een gelijkwaardige relatie waarin jij en ik verschillende rollen vervullen. Jij bepaalt de agenda. Je bent zelf verantwoordelijk voor jouw proces en hebt de vrijheid te kiezen welke kant het opgaat in onze gesprekken. 

Owning your story is the bravest thing you’ll ever do.” Brené Brown

Ik geef als coach de richting aan die nodig is om jou te ondersteunen. Ik gebruik daarbij elementen uit verschillende coachtechnieken zoals:

  • Voice dialogue
  • Enneagram
  • Systemisch coachen
  • RET 
  • NLP

Ik ben een betrokken coach met een onverwoestbaar vertrouwen in ontwikkeling. Ik ben nieuwsgierig naar wat jou beweegt. Ik luister niet alleen naar wat je zegt, maar ook naar hoe je het zegt. Met mijn analytisch en intuïtief inzicht formuleer ik prikkelende vragen,die je aan het denken zetten. Ik houd van eerlijkheid en transparantie, weet de kern van een vraagstuk snel naar boven te halen en stimuleer jou om de antwoorden in jezelf te vinden.  

Boek nu een gratis kennismaking